Nosaukums: Askorbīnskābe (C vitamīns) Iespējamā iedarbība: Uzskata par nekaitīgu lietošanai uzturā. C vitamīnam piemīt daudzveidīga, labvēlīga ietekme uz veselību.
Nosaukums: Alfa-tokoferols Iespējamais pielietojums: Var būt margarīnā, baltajos rīsos, baltajos miltos un baltmaizē. Iespējamā iedarbība: Uzskata par nekaitīgu lietošanai uzturā. Var būt ģenētiski modificēts.
Nosaukums: Gamma-tokoferols Iespējamais pielietojums: Var tikt lietots slātu eļļā, piena produktos un margarīnā. Iespējamā iedarbība: E vitamīns. Uzskata par nekaitīgu lietošanai uzturā. Var būt ģenētiski modificēts.
Nosaukums: Delta-tokoferols Iespējamais pielietojums: Var būt margarīnā, salātu eļļā, piena produktos. Iespējamā iedarbība: E vitamīns. Uzskata par nekaitīgu lietošanai uzturā. Var būt ģenētiski modificēts.
Nosaukums: Oktigallāts Iespējamais pielietojums: Var tikt lietots margarīnā un pārtikas taukos un eļļā. Iespējamā iedarbība: Apēdot vidēji toksisks, kuņģa kairinājums.
Var tikt lietots pārtikas taukos un eļļās, zivju produktos, alus un iesala dzērienos, polietilēna plēve pārtikas produktu iesaiņošanai, košļājamā gumija, sausās brokastu pārslas.
Lietošana citur; eļļa un losjons bērniem, skūšanās krēms, acu kontūrzīmulis, lūpu krāsa, reaktīvo lidmašīnu degviela.
Nosaukums: Citronskābe Iespējamā iedarbība: Uzskata par nekaitīgu lietošanai uzturā. Var izraisīt alerģisku reakciju cilvēkiem, kuri reaģē uz mononātrija glutamātu.