Dziednieces Maijas Kalniņas mājaslapa

Sākums | Reģistrācija | Iziet | Ieeja

Sveicam vārda dienā:

Otrdiena,19.03.2024,11:50
Sveicināti Viesis|RSS
Vietnes izvēlne
Sapņu tulka sadaļas
Vispārēji par sapņiem [1] A, Ā [1]
B [1] C, Č [1]
D [1] E, Ē [1]
F [1] G, Ģ [1]
H [1] I, Ī [1]
Kad sapņi piepildās.
 
 Ticība sapņiem ir gandrīz tikpat veca, cik sena ir cilvēce. Un vēl tagad, it īpaši vecāki cilvēki, pamostas un nosaka: "Sliktu sapni redzēju. Ka tik kaut kas nenotiek!" Bet tas, vai sapnis piepildīsies vai ne, ir atkarīgs no laika, kad sapnis redzēts, no gadalaika un no Mēness stāvokļa.
 Jaunā mēnesī redzētie sapņi ir patiesi un parasti arī piepildās. Parasti piepildās arī augošā mēnesī redzētie sapņi. Šaubīgi ir vecā mēnesī redzētie sapņi, bet, ja sapni esat redzējis dilstošā mēnesī, tam izskaidrojumu vispār nav jēgas meklēt.
 Sapņi, kurus atceraties skaidri, kas bijuši nepārtraukti un redzēti rītausma, ir patiesi un parasti piepildās ātri. Īpaši, ja sapņotājs pēkšņi pamodies no miega. Ja sapni redz vairākas reizes pēc kārtas, tad tas piepildās vai nu nākamajā dienā, vai tajā pašā mēnesī.
 Visvairāk piepildās pirmā miega sapņi vai arī rīta stundās redzētie sapņi. Sapņi, kas redzēti no pusdienas laika līdz pusnaktij, piepildās vai nu nākamajā dienā, vai arī tikai pēc 10 - 15 gadiem. Sapņi, kas redzēti pēc pusnakts līdz četriem rītā, piepildās pēc 2 - 5 gadiem. Sapņi, kas redzēti no četriem rītā līdz pat rītam, piepildās 10 dienās, 10 mēnešos vai arī nepiepildās nekad.
 Vairāk var ticēt sapņiem, kas sapņoti vasarā vai ziemā, bet, ja sapnis redzēts rudenī vai pavasarī, tad maz ticams, ka tas varētu piepildīties.
 Patiesi un tādi, kas ātri piepildās, ir sapņi, kas redzēti naktī no otrdienas uz trešdienu vai no ceturtdienas uz piektdienu. Arī tie sapņi, kas redzēti naktī no piektdienas uz sestdienu, bieži vien ir ar noteiktu nozīmi. No sestdienas uz svētdienu redzētie sapņi piepildās līdz pusdienai.
 Īpaša nozīme pievēršama sapņiem, kas redzēti svešā vietā.
Kategorija: Vispārēji par sapņiem | Pievienoja: Maija |

1 2 3 ... 9 10 »
Ieejas forma
Lietotājs:
Parole:
Ielūkojies
Statistika

Onlainā kopā: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Vietnes darbību nodrošina uCoz sistēma