• Lietot ķirbjus un to sulu.
• Uz glāzi verdoša ūdens ņem 7 g kaltētu, sasmalcinātu nātru lakstus. Sautē 30 minūtes. Lieto pa 1 ēdamkarotei 3 reizes dienā.
• Lietot ceļmallapu sulu pa 1 ēdamkarotei 3 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas. • Vīnogu sula. • Svaigas vīģes. • Āboli. • Upeņu ogas vai to sula. • Lazdu riekstu kodoli
(attīrīti no brūnajām miziņām) ar medu. • 40g. ķiploku aplej ar 100g. spirta vai
degvīna un slēgtā traukā ļauj ievilkties. Lieto pa 10 pilieniem 2-3 reizes dienā
pusstundu pirms ēšanas. • Mežrozīšu paaugļu tēja: 2 tējk. (ar kaudzi) sausu
paaugļu aplej ar glāzi verdoša ūdens. Dzer 3 reizes dienā pēc ēšanas. • Ņem tējkaroti
pieneņu sakņu un lakstu, ļauj vienā glāzē verdoša ūdens stundu ievilkties.
Izkāš, dzer pa ¼ 4x dienā.
|