| • Lietot ķirbjus un to sulu. • Uz glāzi verdoša ūdens ņem 7 g kaltētu, sasmalcinātu nātru lakstus. Sautē 30 minūtes. Lieto pa 1 ēdamkarotei 3 reizes dienā. • Lietot ceļmallapu sulu pa 1 ēdamkarotei 3 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas.• Vīnogu sula. • Svaigas vīģes.
 • Āboli.
 • Upeņu ogas vai to sula.
 • Lazdu riekstu kodoli 
(attīrīti no brūnajām miziņām) ar medu.
 • 40g. ķiploku aplej ar 100g. spirta vai 
degvīna un slēgtā traukā ļauj ievilkties. Lieto pa 10 pilieniem 2-3 reizes  dienā 
pusstundu pirms ēšanas.
 • Mežrozīšu paaugļu tēja: 2 tējk. (ar kaudzi) sausu 
paaugļu aplej ar glāzi verdoša ūdens. Dzer 3 reizes dienā pēc ēšanas.
 • Ņem tējkaroti 
pieneņu sakņu un lakstu, ļauj vienā glāzē verdoša ūdens stundu ievilkties. 
Izkāš, dzer pa ¼ 4x dienā.
 
 |