• Lietot kukurūzas eļļu 3 reizes dienā pa 1 ēdamkarotei 3 nedēļas.
• 3 l dzērveņu samaļ ar 600 g ķiploku, pievieno 600 g medus. Šo maisījumu ēd tūlīt vai arī glabā ledusskapī. Lieto pa 1 deserta karotei 3 reizes dienā pirms ēšanas.
• Uz 1 glāzi ūdens ņem 10 g kaltētu bērzu pumpuru. Vāra 15 minūtes. Lieto pa 1 ēdamkatotei 3 - 4 reizes dienā.
• Uz 1 glāzi verdoša ūdens ņem 20 g kaltētus vilkābeļu augļus. Vāra 10 - 15 minūtes. Lieto pa 1 ēdamkarotei 3 reizes dienā.
• Uz 2 glāzēm verdošā ūdens ņem 1 ēdamkaroti kaltētu, sasmalcinātu mežrozīšu augļu. Vāra 10 minūtes. Ļauj ievilkties 2 - 3 stundas. Lieto pa 1/4 - 1/2 glāzei 2 - 3 reizes dienā.
• Uz glāzi verdoša ūdens ņem 1 ēdamkaroti kaltētu, sasmalcinātu māllēpeņu. Ļauj ievilkties 30 minūtes. Lieto pa 1 ēdamkarotei 4 - 6 reizes dienā.
• Uz glāzi verdoša ūdens ņem 6 g kaltētu, sasmalcinātu pieneņu sakņu. Vāra 10 minūtes. Lieto pa 1 ēdamkarotei 3 reizes dienā pirms ēšanas.
• Ceļmallapu sulu dzert 1 - 2 ēdamkarotes 2 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas.
• 10 g kaltētu, sasmalcinātu ceļmallapu apliet ar glāzi verdoša ūdens. Ļauj ievilkties 15 minūtes. Lieto pa 2 ēdamkarotēm 3 reizes dienā pirms ēšanas.
• Uz glāzi silta ūdens ņem 15 - 20 g kaltētu, sasmalcinātu pelašķu. Vāra 15 minūtes. Ļauj ievilkties 1 stundu. Lieto pa 1 ēdamkarotei 3 reizes dienā pirms ēšanas.
• Lietot ķiplokus jebkurā veidā.
• 2 tējkarotes kaltētu, sasmalcinātu kazeņu lapu apliet ar glāzi verdoša ūdens. Ļauj ievilkties 20 minūtes. Šo daudzumu izdzer 3 reizēs.
|