• Vienādās daļās sajauc rāceņu sulu un sarkano vīnu (vēlams "Kagoru") un dzer pa 250-030 g 3 reizes dienā pirms ēšanas.
• Ēstgribas uzlabošanai no rītiem izdzer 20 pilienus vērmeļu tinktūras.
• Daudzas reizes dienā ēd rīvētus rutkus, katru reizi uzdzerot ēdamkaroti ūdens. Tā dara vairākas dienas pēc kārtas.
• Ēdamkaroti svaigu selerijas sakņu un lapu aplej ar atdzesētu vārītu ūdeni un ļauj izvilkties. Izkāš, lieto pa ēdamkarotei 3 - 4 reizes dienā 30 minūtes pirms ēšanas.
• 2 ēdamkarotes trejdaivu sunīša laktu aplej ar puslitru verdoša ūdens, 12 stundas ļauj ievilkties siltā vietā, izkāš. Lieto pa pusglāzei 3 reizes dienā.
|